انواع اقامت و شرایط اخذ

اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت:

در این روش به منظور اخذ اقامت گرجستان می توانید در زمینه خاصی یک شرکت رسمی ثبت کنید که این شرکت رسمی اجازه اکثر فعالیت های اقتصادی را دارد. افتتاح حساب بانکی، دریافت کد مالیاتی، ایجاد دستگاه آپارات مالیاتی، دریافت مهر شرکت و ثبت شرکت بصورت کاملاً رسمی در اداره ثبت شرکتهای تفلیس واقع در گرجستان از مراحلی است که برای ثبت شرکت در گرجستان طی خواهد شد. لازم است بدانید که موضوع ثبت شرکتها در گرجستان در ماه های آتی اندکی سخت تر شده زیرا افتتاح حساب برای ایرانیان اندکی سخت تر شده پس لازم است این مراحل توسط کارشناسان حقوقی خبره طی شود.
اقامت در گرجستان

 

اخذ اقامت از طریق کارمندی:

در این روش، شما به منظور دریافت اقامت، در یک شرکت واقع در گرجستان که می تواند گرجی باشد به عنوان یک نیروی کار استخدام می شوید و با دریافت حقوق و در نظر گرفتن مالیات برای شما در یک شرکت رسمی در گرجستان استخدام می شوید و وابسته به اینکه نیروی کار یک شرکت گرجی هستید، دولت گرجستان به شما کارت اقامت می دهد که احتمالاً این نوع اقامت بصورت موقت ۶ ماه تا یک ساله می باشد .
اقامت در گرجستان

 

دانشگاه های گرجستان برای تحصیل مزایای بخصوص خود را دارند که در اینجا به آنها اشاره ای کوچک می نمائیم :

دانشگاه های گرجستان از کیفیت بسیار بالای برخوردار است و تحصیل در گرجستان در سطح دانشگاه های اروپا قرار دارد .
مهمترین مزیت دانشگاه های گرجستان مدرک مورد تایید برای دانشگاههای کشورهای تراز اول اروپا
هزینه زندگی در گرجستان و هزینه تحصیل در گرجستان مقرون به صرفه نسب به کل اروپا
ویزای تضمینی تحصیلی .
اقامت در گرجستان

 

اقامت از طریق ازدواج با اتباع گرجی:

اگر با یکی از اتباع کشور گرجستان ازدواج نمائید (چه پسر و چه دختر) و بتوانید به دولت اثبات نمائید ازدواج از نوع صوری نیست احتمال زیاد به شما اقامت گرجستان را خواهند داد اما لازم است بدانید ازدواج با اتباع گرجی شرایط خاص خود را دارد و آنطور که فکر می کنید براحتی قابل انجام نیست ولی اگر ازدواج شما بصورت قانونی و رسمی باشد، روشی مطمئن برای اخذ اقامت گرجستان خواهد بود .

لازم است بدانید پروسه اخذ اقامت کشور گرجستان پروسه ای ساده نبوده و در ۹۰ درصد مواقع اقامت از نوع موقت ۶ ماهه یا یک ساله می باشد پس لازم است بدانید امور حقوقی توسط افرادی حرفه ای می بایست انجام شود
اقامت در گرجستان

 

اقامت کار گرجستان :

این مجوز طبق قوانین گرجستان به کسانی اختصاص داده می شود که در گرجستان واحد تولیدی یا خدماتی دایر کرده و یا کسانی که در گرجستان اقدام به کارآفرینی و یا با شرکتی به صورت رسمی قرارداد کاری منعقد نموده اند اعطا می شود . مدارک لازم برای درخواست این نوع اقامت عبارتند از :
مدرک شرکت یا قرارداد کار
فرم درخواست ویزا کار گرجستان
کپی ویزا ( باید از تاریخ اتمام ویزا ۴۵ روز باقی مانده باشد ، در صورتی که با ویزا توریستی گرجستان – ۳۰ روزه – وارد خاک کشور گرجستان شده اید باید هنگام درخواست ویزا کار گرجستان به صورت همروند درخواست تمدید ویزا را نیز تکمیل نمائید)
گواهی بانکی به مبلغ ۳۸۰۰ لاری ( یا براساس نرخ بانکی مبلغ مشابه دلار) و یا گواهی دریافت دستمزد ماهیانه حداقل ۳۲۰ لاری ( یا براساس نرخ بانکی مبلغ مشابه دلار)
ترجمه رسمی پارسپورت به زبان گرجی
آدرس حقوقی
هزینه ثبت (۳۰روز کاری ۱۲۰ لاری – ۲۰ روز کاری ۳۳۰ لاری – ۱۰ روز کاری ۴۱۰ لاری)
عکس ۴*۳ (درمحل گرفته می شود)
اقامت در گرجستان

 

اقامت تحصیلی گرجستان :

افرادی که در موسسه های آموزشی مجاز گرجستان شروع به تحصیل کنند ، پس از ثبت نام کامل در دانشگاه و یا مرکز آموزشی فرد متقاضی می تواند درخواست اقامت نماید . مدارک لازم جهت درخواست اقامت تحصیلی گرجستان :
فرم درخواست ویزا تحصیلی گرجستان
کپی ویزا
ترجمه رسمی پارسپورت به زبان گرجی
گواهی مرکز آموزشی مبنی بر ثبت نام فرد با اشاره به مدت زمان احتمالی آموزش
گواهی بانکی به مبلغ ۳۸۰۰ لاری یا مبلغ مشابه دلار
عکس۴*۳ (در محل گرفته می شود)
هزینه ثبت (۳۰روز کاری ۱۲۰ لاری – ۲۰ روز کاری ۳۳۰ لاری – ۱۰ روز کاری ۴۱۰ لاری)
اقامت در گرجستان

 

اقامت گرجستان برای الحاق به خانواده :

این مجوز به خانواده فردی که مقیم گرجستان است تعلق می گیرد ( همسر ، والدین ، فرزندان) . مدارک لازم جهت درخواست اقامت اعضاء خانواده در گرجستان :
فرم درخواست ویزا اقامت الحاق به خانواده گرجستان
کپی ویزا
گواهی اثبات ارتباط فامیلی
ترجمه رسمی پارسپورت به زبان گرجی
گواهی بانکی به مبلغ ۳۸۰۰ لار و یا مبلغ مشابه دلار
عکس۴*۳ (در محل گرفته می شود)
هزینه ثبت (۳۰روز کاری ۱۲۰ لاری – ۲۰ روز کاری ۳۳۰ لاری – ۱۰ روز کاری ۴۱۰ لاری)
اقامت در گرجستان

 

اقامت گرجستان از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری :

در صورتی که شما یک ملک را در گرجستان که به نظر کارشناس دارای ارزش بالای ۳۵ هزار دلار آمریکا باشد بصورت رسمی و قانونی خریداری نمائید، احتمال زیاد دولت گرجستان وابسته به مستنداتی که در خصوص خرید ملک در گرجستان ارائه می دهید به شما اقامت خواهند داد .
اخذ اقامت از طریق دریافت پذیرش در یکی از دانشگاه های یا مدارس مورد تائید گرجستان
اگر از آندسته از کسانی هستید که بدنبال تحصیل در دانشگاه ها و یا مراکز آموزشی گرجستان هستید می توانید با مکاتبه با دانشگاه های گرجستان نظر یکی از دانشگاه ها را بخود جلب کرده و بعنوان دانشجو در مقطعی مشخص برای تحصیل در گرجستان وارد دانشگاه شوید و در صورتی که موفق شوید در یکی از مقاطع تحصیلی در دانشگاه های گرجستان پذیرش بگیرید به شما اقامتی موقت اعطا می نمایند،

این اقامت برای افراد و خانواده کسانی صادر می شود که در گرجستان صاحب املاک غیر منقول(به جز زمین های کشاورزی) با ارزش بالاتر از مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار باشند صادر می شود .
کپی سند ملک و نظر کارشناس رسمی گرجستان مبنی بر ارزش ملک
کپی ویزا
ترجمه رسمی پارسپورت به زبان گرجی
عکس۴*۳ (در محل گرفته می شود)
هزینه ثبت (۳۰روز کاری ۱۲۰ لاری – ۲۰ روز کاری ۳۳۰ لاری – ۱۰ روز کاری ۴۱۰ لاری)
اقامت در گرجستان

 

اقامت موقت گرجستان:

به افرادی که قربانی خشونت خانواده بوده و طبق قوانین گرجستان به آنها عنوان قربانی اطلاق شده است این نوع اقامت داده می شود.